Medic de la Maternitatea Botoșani: Suntem o echipă de profesioniști. Multe mămici aleg să plece la Iași pentru că au rezervă cu flori și primesc un pampers la naștere

livia mihalache maria olaruUn medic de la Secția de Obstetrică și Ginecologie Botoșani a avut o poziție tranșantă la adresa mămicilor care aleg să nască în clinici private de la Iași și Suceava. Medicul Maria Olaru a declarat că Maternitatea Botoșani dispune de o echipă de medici profesioniști și că dotările făcute în ultima perioadă în spital permit derularea unui act medical de calitate.

like facebook, stiri, botosaniConsider că suntem chiar o echipă de profesioniști și ne pare foarte rău că unele mame merg să nască la Arcadia sau la Bethesda pentru că, îmi dau cuvântul de onoare, că suntem mult mai buni decât ăia la nivel de profesie. Acum vom fi și la nivel de investiții și dotări. Facem intervenții deosebite și numai în ultima lună am avut patru interfenții, tumori de peste 4 kg. Cred că, și pot să dovedesc că este așa, nu am chemat niciodată elicopterul sau o salvare să transferăm vreun caz în centrul universitar. Cele care pleacă, e alegerea lor și nici nu știu ce pierd. Multe mămici aleg să plece la Iași pentru că au rezervă cu flori și primesc un pampers la naștere și o sticluță cu apă. La complicații niciodată nu le rezolvă dumneralor. Spun: poftiți la spitalul de care aparțineți!”, a declarat medicul Maria Olaru. 

Anul acesta, Maternitatea Botoșani a beneficiat de investiții consistente din diverse finanțări. Este vorba de un monitor EKG repartizat de Ministerul Sănătății, o masă radiantă pentru nou-născuți în valoare de 70 mii lei, o stație de sterilizare nouă, de 253 mii lei, monitoare fetale pentru săli de naștere, în valoare de 30 mii lei.

De asemenea, au fost aduse scaune ginecologice, cinci paturi de naștere, în valoare de 10 mii lei fiecare. S-au mai cumpărat din fondurile spitalului pompe de muls în valoare 10 mii lei fiecare.

Asta o să ducă la îmbunătățirea calității actului medical și la creșterea confortului mamei și copilului”, a menționat medicul Livia Mihalache, managerul Spitalului Județean.

maternitatea botosani

maternitatea botosani 2

maternitatea botosani 1

loading...

Loading...

4 Comentarii

 1. Anca spune:

  De ce pleaca doamnele la IASI?
  servicii de proasta calitate , tupeu , se simt tratate de sus….cu aroganta parca ….
  rusine sa va fie!

  Răspunde
 2. Botosanean spune:

  Desigur ca faceti treaba buna, dar NUMAI dupa ce luati spaga… la greu!

  Răspunde
 3. Mihaela spune:

  Aveti salarii de peste 100.000.000 milioane de lei si tot vreti spaga ??

  Inainte nu aveati salarii , acum castigati mai bine ca in occident si tot puneti botul la spagi daca ar lucra DNA trebuia ..

  Răspunde
 4. eu.ro spune:

  persoana asta care isi da cuvantul de onoare ca profesionalismul ei si al echipei sale este superior nivelului personalului din iasi si suceava este una si aceiasi care in cca. 2 ani nu a reusit sa identifice un cancer mamar.abia dupa o internare la cuza-voda in iasi am reusit sa dam de un capat al suferintei so al luat drumul iocn din cluj.ce ar mai fi de spus?

  Răspunde

Lăsați un comentariu

*