Nemții de la KiK au deschis, marți, primul magazin din Botoșani. Vezi imagini de la inaugurare!

KiK Botosani , stiri, botosani, magazin, uvertura mallRetailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanți discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, anunţă lansarea celui de-al treilea magazin din România, în Uvertura Mall, cel mai mare centru comercial din Botoșani.

Deschiderea pentru public a magazinului a avut loc marți, 6 octombrie, iar retailerul german anunță promoții speciale încă de la deschidere. Astfel, în zilele de 6 și 7 octombrie, toate produsele din magazin vor fi reduse cu 10%.

Situat la etajul 1 al centrului comercial Uvertura Mall, magazinul se întinde pe o suprafaţă construită de 900 mp, iarinvestiţia totală a fost de peste 200.000 de euro.

Raluca Hartmann, Director General KiK RomaniaDupă primele două magazine KiK deschise în țară, suntem încântați de rezultatele obținute și ne bucurăm să vedem că românii apreciază articolele de îmbrăcăminte de înaltă calitate, decorațiunile, dar și celelalte produse disponibile în magazin, la prețuri accesibile. Suntem convinși că și botoșănenii vor fi plăcut impresionați de diversitatea colecțiilor și de raportul calitate / preț”,  a declarat directorul general al KiK România, Raluca Hartmann.

KiK este o destinație pentru întreaga familie.În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse:îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, rechizite pentru școală și diverse produse din categoria home&deco, decoraţiuni în tendinţe pentru orice spaţiu.

Anul acesta, KiK are ca obiectiv extinderea pe plan local prin deschiderea a mai multor unităţi, compania vizând oraşele cu peste 25.000 de locuitori. Prima inaugurare a avut loc pe 21 septembrie, la Oradea, a doua la Piatra Neamț, iar următoarele oraşe în care retailerul va deschide magazine sunt Sighetu Marmaţiei, Brăila, Bistrița și Vaslui.

loading...

Loading...

2 Comentarii

 1. Ratiu spune:

  Nemtii vand chinezarii vedeti calitate slaba a produselor , plastic foarte mult .
  Au invadat piata suntem colonii ne vand curentul produs de centralele noastre , ne vand petrolul si gazele din pamantul nostru…..
  JALNIC BIETUL POPOR JUMULIT DE ALTII . RUSINE POLITICIENILOR …NE VAND SI PE NOI..
  Sa traiasca bine poporul hitlerist…

  Răspunde
 2. cipy spune:

  si preturile sunt mai mari decat in GERMANIA! Suntem niste prosti ne meritam soarta suntem groapa de gunoi a europei!

  Răspunde

Lăsați un comentariu

*