O firmă din Botoșani câștigă o licitație de 132 de milioane de lei pentru construirea unei șosele de centură

sosea de centura, stiri, botosaniO firmă din județul Botoșani a câștigat o licitație de 132 de milioane de lei (peste 28 de milioane de euro) pentru construirea unei șosele de centură. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că societatea comercială Tehnic Asist SRL Botoșani, patronată de omul de afaceri Mirel Vlas, va executa lucrările de proiectare și execuție a șoselei de centură a municipiului Bârlad.

Șoseaua de centură a Bârladului are o lungime de 11,28 km și asigură ocolirea acestui municipiu pe partea de Est (între DN 24, la intrare in Barlad si DN 24, la iesire din Barlad spre Vaslui).

like facebook, stiri, botosaniLa licitația organizată de CNAIR s-au mai înscris patru firme din țară, însă oferta câștigătoare a fost cea a firmei botoșănene.

O parte din lucrările la centura Bârladului vor fi subcontractate, Tehnic Asist urmând să cedeze execuția acestora altor firme dintre care și Elsaco Electronic (lucrare de 5,03 milioane de lei), dar și Elsaco Solutions (390.826 lei).

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*