Costel Enache după meciul cu CFR Cluj: E o seară dureroasă. Ce spune despre o eventuală demisie

costel enacheCFR Cluj a surclasat-o pe FC Botoşani cu scorul de 5-1 (1-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.  Campioana a avut multă şansă în prima repriză, când a deschis scorul în minutul 10, prin autogolul lui Sebastian Chitoşcă, în urma unui carambol, iar gazdele au trimis de două ori mingea în bară, prin Ongenda (35), din lovitură liberă, şi Cătălin Golofca (’45+1).

Clujenii au mai marcat o dată prin Juan Emanuel Culio (’28), dar au arătat mult pragmatism şi după pauză, când au mai înscris Adrian Păun (’54), Ciprian Deac (’69) şi Billel Omrani (’73), pe fondul căderii totale a echipei botoşănene. Golul de onoare al echipei antrenate de Costel Enache a fost semnat de francezul Hervin Ongenda (’83), din lovitură liberă.

like facebook, stiri, botosanindurile mi s-au dus către un speech în vestiar, faţă de jucători pentru că e nevoie ca ei să perceapă cât mai repede un mesaj să îi ajute cât mai rapid şi să se pregătească pentru ce urmează. Şi multe alte gânduri, dar cred că ne pierdem timpul să vă spun ce tâmpenii îmi trec mie prin cap. E o seară dureroasă, mă simt stingher aşa, o să fac un review la tot ce s-a întâmplat. Mi-au trecut nenumărate gânduri prin minte, şi la un speech în vestiar, un mesaj care să-i ajute foarte rapid şi să se pregătească pentru ce urmează. Pare aşa ca o scuză, m-am uitat şi pe statistică, fotbalul e ciudat. Şi la posesie am stat bine, am creat un context ideal pentru adversar„, a spus Costel Enache la finalul partidei.

Costel Enache a fost întrebat la finalul partidei cu CFR Cluj dacă ia în calcul o eventuală demisie.

Trebuie să facem o evaluare pentru a vedea cu ce putem să venim în plus. Atâta timp căt pot să gestionez lucrurile, pot spune că mergem inainte. Asta e cultura fotbalului românesc, lucrurile astea nu le decidem noi, antrenorii. Am spus acum două săptămâni, repet. Sub nicio formă nu o să fie un conflict, avem un alt mod de a comunica la acest club. Da, iau în calcul şi această variantă. Sub nicio formă nu tremurăm că vine altul în locul nostru. Obiectivul nostru nu este să avem un servici. Eu am o demisie scrisă în alb„, a mai spus Costel Enache.

Sursa: Digisport

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*