FC Botoșani-CFR Cluj 1-5 (0-2)

fc botosani - cfr cluj 0- 0FC Botoșani a pierdut, sâmbătă seară, pe teren propriu în fața CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a 14-a a Ligii 1.

În min.10, CFR Cluj preia conducerea, după ce echipa lui Costel Enache și-a băgat mingea în poartă,  șutul lui Omrani fiind deviat în poarta lui Branză. În min 28 CFR mărește avantajul printr-un gol marcat de Culio.

like facebook, stiri, botosaniOaspeții înscriu din nou în min.54 prin Păun, iar în min.69 CFR Cluj marchează al patrulea gol prin Deac. Oaspeții își măresc avantajul în min.73 prin Omrani.

FC Botoșani înscrie golul de onoare în min 83 prin Ongenda.

Final de meci: FC Botoșani – CFR Cluj 1-5

Echipele de start:

FC Botoșani: I. Brînză – Dumitraș, A. Miron, Burcă, Chitoșcă – E. Papa, Karaboue – Golofca, Ongenda, Fabbrini – M. Roman II

CFR Cluj: Collado – Cr. Manea, Vinicius,  A. Mureșan, Camora – Bordeianu, D. Djokovic, Culio- C. Deac, Omrani, Ad. Păun

loading...

Loading...

2 Comentarii

  1. dany spune:

    E un moment dificil pentru echipa!Disparitia motoretelor Bus,Roman si chiar Golo,care joaca lipit de tusa si usor de blocat ,care faceau 50% din jocul echipei se simte.Fabrini face eforturi supraomenesti dar e izolat si blocat.Cu Roman varf impins ,dar neajutat ,nu aducem suficienti jucatori in atac la putinele faze de atac e greu.Putine combinatii in viteza,1-2 -uri intre jucatori cu 1-2 in fata fata de 6-8 jucatori in aparare nu avem sanse!La mijloc cei doi jucatori de culoare nu intra pe centru ,nu se fac combinatii pe atac,nu se aduc oameni in atac ,viteza de joc in atac e redusa!Portarul nu s-a intins la 2 goluri.!

    Răspunde
  2. dany spune:

    Multi il criticau pe Matulevicius,dar cum se batea in faza de atac cu fundasii mai rar ,mai ales in meciurile de acasa .Pana la urma ceda apararea adversa ca era macinata.Ngadeu,Matulevicius era jucatori de forta.Uneori lipseste si talentul lui Fulop Istvan sau Cabrera si chiar Morutan.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*