O fetiță din Botoșani a obținut premiul III la unul dintre cele mai mari concursuri de muzica pentru copii din lume

44933426_2084478245175921_2012319197538811904_o-2La sfârșitul săptămânii trecute, s-a desfășurat in capitala statului Kosovo, orașul Pristina, unul dintre cele mai mari concursuri de muzica pentru copii din lume, iar Romania a avut trei reprezentanți: doua fetițe din București si Măriuca Stan-Muraru, în vârstă de 8 ani, din Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniParticiparea la acest concurs a fost o mare onoare pentru orașul Botoșani, având în vedere că nu a existat o preselecție, ci organizatorii și-au selectat concurenții  prin canalele de Youtube si mediul online. Astfel, Măriuca Stan-Muraru a primit invitația oficială de a participa la Festivalul „Pristina Kids Fest”, ediția a IX-a , concurând cu copii din 8 țări, la categoria de vârstă 8-10 ani.

Măriuca a cântat chiar de ziua ei, duminica, 28 octombrie, fiind cea mai mică din concurs, însă acest lucru i-a adus multă bucurie, ea reușind să câștige PREMIUL III.  Premiul obținut de ea este foarte important, mai ales că numai 6 din cei 11 concurenți de la categoria ei de vârstă au fost recompensați cu premii.

Măriuca a reprezentat cu succes orașul Botoșani și Asociația CHEIA SOL, acolo unde se pregătește.

mariuca stan kosovo

mariuca stan kosovo

 

loading...

Loading...

1 Comentariu

  1. Stan-Muraru Maria spune:

    Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si pentru promovare! Sper ca pe viitor sa aduc cinste si bucurii orasului Botosani.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*