Șoferul acuzat de uciderea preotului Ioan Biță scapă de arest. Ce au decis judecătorii în cazul său!

stiri, botosani, accident bun (10)Șoferul care a produs accidentul rutier de marți de la Darabani în urma căruia a murit preotul Ioan Biță a fost reținut, joi după amiază, de polițiști, însă, vineri, a fost pus în libertate. Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost reținut de lucrătorii din cadrul Poliției orașului Darabani pentru o perioadă de 24 de ore, dar magistrații Judecătoriei Darabani au decis, vineri, ca el să fie anchetat în libertate.

Practic, față de șofer a fost instituită măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Iulian Cheptroșu este acuzat că, în timp ce se deplasa cu autoturismul Ford pe DN 29 A, între localitățile Darabani-Păltiniș, ar fi produs un accident rutier în urma căruia preotul de 71 de ani a decedat, iar un alt preot, în vârstă de 75 de ani, a fost grav rănit.

El se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie pe etilotest de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

like facebook, stiri, botosaniCheptroșu este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpăvătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *