Fostul manager al Teatrului ”Vasilache”, Florin Aionițoaie, din nou în fața Comisiei de evaluare

florin aionitoaieFostul manager al Teatrului ”Vasilache”, Florin Aionițoaie, va fi din nou în fața unei Comisii de evaluare. Pe ordinea de zi a ședinței ordinare din luna octombrie se află un proiect de hotărâre privind constituirea comisiilor de reevaluare a fostului manager. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că primarul Cătălin Flutur a interpretat greșit decizia instanței și că Aionițoaie nu va fi repus pe funcția de manager a instituției de cultură. Andrei spune totodată că declarațiile primarului sunt politice.

like facebook, stiri, botosaniDomnul primar nu a înțeles sau nu a fost informat foarte clar asupra deciziei instanței și a dus discuția într-o cheie politică. Nu este vorba de a-l repune pe domnul Aionițoaie pe post, nu este vorba despre destituirea actualului manager, pentru că instanța ne-a transmis să refacem comisia, mai bine-zis componența comisiei, care a făcut analiza primului an de magament. Acest lucru se va întâmpla printr-o nouă hotărâre de Consiliu Local”, a menționat Cosmin Andrei.

El spune că în acest caz nu este vorba despre despăgubiri materiale și că acuzele aduse consilierilor PSD care au făcut parte din comisia de evaluare din 2016 au rolul  de a-i tracasa.

Instanța a transmis că acest lucru este prematur și se poate discuta despre aceste despăgubiri bănești doar dacă domnul Aionițoaie va obține la evaluarea care urmează să se facă o notă peste 7. Consilierii au făcut parte dintr-o comisie pentru că așa a hotărât Consiliul Local.  Declarațiile politice ale domnului primar nu au legătură cu realitatea”, a mai spus viceprimarul.

One thought on “Fostul manager al Teatrului ”Vasilache”, Florin Aionițoaie, din nou în fața Comisiei de evaluare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *