Percheziții luni dimineață ale polițiștilor din Botoșani. Mascații au descins în 12 imobile

politia, mascati, stiri, botosani, perchezitiiPoliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, desfăşoară, luni dimineață, 12 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de furt, pe raza judeţelor Botoşani şi Ilfov.

Potrivit Poliției, de aproximativ 6 luni, la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani se află în documentare o grupare infracțională nestructurată, din datele şi probele administrate până în prezent rezultând presupunerea rezonabilă că membrii acesteia au săvârşit mai multe infracțiuni de furt din locuinţe situate pe raza judeţului Botoşani, folosind ca mod de operare pătrunderea prin efracţie.

like facebook, stiri, botosaniÎn vederea documentării întregii activităţi infracţionale, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au pus în executare în această dimineaţă 12 mandate de percheziţie domiciliară, dintre care 10 la locaţii situate pe raza judeţului Botoșani, iar alte 2 pe raza judeţului Ilfov.

Poliţiştii acţionează în vederea descoperirii obiectelor şi înscrisurilor ce pot constitui mijloace de probă în dosar, precum şi pentru identificarea persoanelor şi punerea în executare a mandatelor de aducere emise. Astfel, persoanele identificate vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani, în vederea audierii și dispunerii măsurilor procesuale ce se impun.

În activitatea desfăşurată sunt angrenaţi 55 polițiştie din cadrul I.P.J. Botoșani – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic, Poliţia municipiului Dorohoi, Secţiile de Poliţie Rurală nr. 1, 3 şi 7.

De asemenea, printre cei 55 de poliţişti se regăsesc lucrători ai I.P.J. Ilfov şi Poliția oraşului Pantelimon. Activităţile acestora se desfăşoară cu sprijinul luptătorilor din cadrul structurilor de acțiuni peciale aparţinând I.P.J.Botoșani, D.G.P.M. Bucureşti și I.J.J. Botoșani.

One thought on “Percheziții luni dimineață ale polițiștilor din Botoșani. Mascații au descins în 12 imobile

  1. Bravo politia romana , mai aduna din hotii si talharii de la drumul mare!
    Au tupeu nemarginit intra in casele oamenilor ….
    sunt deja profesionistii hotiilor dar nu au succesul politicienilor care se imbogatesc si nu merg la puscarie ca acolo se fura cu acte in regula !
    Voi hoti marunti si saraci si puscarie faceti!
    treceti in tagma politicienilor!
    Pana atunci puscarie usoara , ca si Borcea copii facuti de la distanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *