FOTO O stradă din centrul municipiului Botoșani a fost asfaltată. Viceprimarul Murariu: Această lucrare este o primă etapă a lucrărilor din această zonă

strada teatrului , viceprimar marian murariu, stiri, asfaltare, botosaniO stradă din centrul municipiului Botoșani a fost asfaltată, sâmbătă, iar viceprimarul Marian Murariu anunță că această lucrare este o primă etapă a lucrărilor din această zonă.
Este vorba de strada Teatrului , care a fost asfaltată pe tronsonul cuprins între strada Arhimandrit Marchian și aleea de acces din Calea Națională.
Este o zonă centrală a orașului, intens circulată, de mare importanță atât pentru șoferi cât și pentru pietoni. Decizia de a efectua aceste lucrări de reparații a fost luată ținându-se cont atât de starea de degradare cât și de inportanța străzii. Și aici au avut loc lucrări de extindere a rețelelor de apă și canalizare efectuate cu fonduri europene de către societatea Nova Apaserv, lucrări care s-au întins pe o perioadă lungă de timp din cauza problemelor financiare avute de antreprenorul general al lucrărilor, societatea TIM Cluj S.A. Aceste lucrări s-au terminat și am putut începe partea de reabilitare a străzii. Costurile aferente asfaltării șanțurilor, branșamentelor și racordurilor vor fi supartate de către Nova Apaserv, restul lucrărilor revenind în sarcina Primăriei”, susține viceprimarul Murariu.
strada teatrului , viceprimar marian murariu, stiri, asfaltare, botosaniPe strada Teatrului, lângă stratul de asfalt au fost refăcute trotuarele și porțiunea din str. Transilvaniei cuprinsă între str. Teatrului și str. Cuza Vodă.
„Această lucrare este o primă etapă a lucrărilor din această zonă, urmând a se efectua reparații și la aleea de acces către Sinagogă anul acesta sau, dacă vremea nu ne va permite, anul viitor. De asemenea analizăm oportunitatea reparațiilor și în zona punctului termic din capătul străzii Mihail Kogălniceanu și a parcării din spatele băncii BRD”, mai spune acesta.
strada teatrului , viceprimar marian murariu, stiri, asfaltare, botosanistrada teatrului , viceprimar marian murariu, stiri, asfaltare, botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *