Destin tragic pentru o familie din Botoșani: tată și fiu morți în accidente îngrozitoare

accident, stiri, botosani, ungureniO familei din județul Botoșani a avut parte de un destin tragic, tatăl murind, în urmă cu două zile, în urma unui accident rutier, iar fiul său a murit înecat.

Este povestea extrem de tristă a familiei Pughiuc din Ungureni, o familie respectată în comunitate.

Capul familiei, Petru Pughiuc a murit, în urmă cu două zile, în spital, după ce săptămâna trecută a fost victima unui accident rutier.

like facebook, stiri, botosaniBărbatul circula pe drumul județean care face legătura cu Plopenii Mari, iar la intersecția cu drumul Botoșani- Săveni nu a oprit și a intrat direct în fața unui autoturism Dacia Logan. El a căzut cu capul pe asfalt, fiind transportat la Spitalul Județean Botoșani, iar apoi la Clinica de Neurochirurgie din Iași, unde a și murit.

Fiul acestuia, Ionuț Petru Pughiuc, a murit la vârsta de 24 de ani, după ce a căzut dintr-o barcă cu care mergea pe iazul de la Lebăda. Accidentul a avut loc în urmă cu opt ani, în momentul în care barca, în care se mai afla o persoană, s-a răsturnat. Ambele persoane au murit înecate, pentru că nu știau să înoate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *