FOTO Tragedie! Un botoșănean de 28 ani, mort în urma unui accident rutier în Italia

ambulanta accident italiaCiprian Florin Țurcanu este românul care și-a pierdut viața în accidentul rutier petrecut, luni, 15 octombrie, pe o stradă din Bologna. Tânărul mai avea câțiva metri și ajungea acasă, informează ziarul Agenda Diasporei.

Ciprian era din satul Storești, Botoșani, dar trăia la Bologna. Miercuri dimineață, după două zile de agonie, inima lui a încetat să mai bată.

like facebook, stiri, botosaniPotrivit unor surse, zilele următoare trupul neînsuflețit al tânărului român se va întoarce acasă, la Storești, acolo unde va fi înmormântat.

ciprian crasmaru mort italiaLuni, în jurul orei 19.00, Ciprian mergea pe bicicletă, dinspre strada del Gomito către via San Donato, când, la un moment dat, încercând să schimbe direcția de mers pentru a intra pe aleea blocului unde locuia, a fost lovit violent de un autovehicul la bordul căruia era un băiat de 22 de ani din Treviso. Atât biciclistul cât și soferul autovehiculului se deplasau pe același sens.

Citeşte şi: Biciclist român în stare critică, după ce a fost spulberat de o mașină la Bologna

Ciprian a fost transportat de urgență la Spitalul Maggiore din Bologna, unde a fost internat, la secția de reanimare, dar după două zile s-a stins.

Vestea morții băiatului a căzut ca un trăsnet pentru familia și prietenii lui Ciprian Țurcanu, pe paginile de Facebook ale acestora au curs zeci de mesaje de condoleanțe. Ciprian nu era căsătorit, iar la Bologna locuia cu mai mulți prieteni.

Sursa: Agenda Diasporei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *