Deputatul Mihaela Huncă susține că PSD vrea să o dea afară din Comisia pentru educație din Camera Deputaților

mihaela hunca, dumitru chelariu, pro romania, stiri, botosaniDeputatul Mihaela Huncă susține că PSD face demersuri pentru a o exclude din Comisia pentru educație din Camera Deputaților.

Parlamentarul Pro România a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că îndepărtarea sa din Comisia de învpățământ ar avea loc pentru că că ar avea o prea mare influență asupra sistemului de învățământ botoșănean.

like facebook, stiri, botosaniAm crezut că este un zvon, dar acest zvon mi s-a confirmat că este real și am fost anunțată de la comisie printr-un telefon că într-adevăr PSD a făcut demersuri să fiu retrasă din Comisia de învățământ spunând că nu sunt locuri disponibile pentru deputații neafiliați. Nicio problemă! Eu rămân profesor, pot să particip la toate dezbaterile comisiei”, a spus Huncă.

2 thoughts on “Deputatul Mihaela Huncă susține că PSD vrea să o dea afară din Comisia pentru educație din Camera Deputaților

  1. Se pare ca simtiti pe pielea dvs toate metodele care va erau atat de dragi pe vremea cand erati membra GIO… Totusi, apreciez faptul ca ati avut coloana vertebrala si ati plecat din pzd, spre deosebire de meduzele care au preferat sa ramana sclavi ai infractorilor si ai analfabetilor! Pe de alta parte, multi din cei ce au ramas in pzd sunt, la randul lor, infractori si / sau analfabeti…

  2. Sa vina inapoi basescu cu udrea si gastile portocalii , astia sunt prosti dar voi portocalii acum galbegiti ati furat salariile si pensiile poporului roman ! rusine sa va fie!
    Sunt prosti pentru ca voi talharii nu sunteti la butoane ce oameni aveti niste loaze turcanu, clipici, florin pocheristu astia sunt exemplare care va reprezinta pe voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *