Costel Enache se așteaptă ca Gaz Metan să le pună probleme elevilor săi: „E o echipă cu jucători interesanți, jucători cu calitate, jucători care pot debloca jocul”

costel enacheFc Botoșani va juca duminică, 21 octombrie, în compania formației Gaz Metan Mediaș. Meciul va avea loc de la ora 18.00.

Despre adversari, antrenorul FC Botoșani, Costel Enache, spune că au o altă dinamică de joc, cu o evoluție destul de bună acasă, în jocurile de pe teren propriu.

„E o echipă cu jucători interesanți, jucători cu calitate, jucători care pot debloca jocul prin acțiuni individuale sau printr-o execuție, așa că o să avem treabă. Nu m-am gândit special la Gaz Metan Mediaș și știu că e un club preocupat de a găsi soluții și e un club serios așa că îmi închipuiam că o să arate bine anul ăsta. Poate așa de bine cum arată în acest moment și locul din clasament, dar meciurile cu ei întotdeauna mi-au pus probleme, chiar dacă am fost la Botoșani sau la altă echipă, așa că i-am luat în calcul ca un adversar periculos. Aștept un joc echilibrat și m-aș bucura să fie un joc echilibrat pentru că și noi avem în echipă jucători care vor face diferența în anumite momente, îmi doresc un joc echilibrat pentru că asta ar însemna din partea noastră o organizare de joc foarte bună și atunci m-aș simți mai în siguranță în momentele în care băieții au înțeles că forța vine din organizare și dintr-o luptă colectivă, am ieșit cu fruntea sus și cu rezultate pozitive. Aștept în continuare același lucru și să fim bucuroși cu toții. Putem lua în calcul și jocurile cu echipele care au jucat deschis, în jocurile în care și-au propus o victorie cu noi au fost în general câștigate de noi sau am ieșit pe plus în aceste jocuri. Vedem, să sperăm că statistica va confirma și în meciurile următoare. Mediaș să știți că au abordat jocurile diferit, nu în toate jocurile au jucat deschis, nu în toate jocurile s-au dus să atace. Din punctul meu de vedere și uitându-mă în statistică, că tot vorbim de statistică, din cele 14 goluri marcate, opt au fost contraatac așa că ar trebui să fim atenți la lucrul ăsta”, susține antrenorul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *