Accident cu două victime produs de un tânăr de 20 de ani

accident caruta iasiAccident cu două victime produs de un tânăr de 20 de ani din municipiul Botoşani. În timp ce afla la volanul unui autoturism pe raza comunei Lunca, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum cu ceață și a intrat în coliziune cu un  atelaj cu tracţiune animală, care era oprit pe partea dreapta a direcţiei sale de deplasare.

like facebook, stiri, botosaniÎn urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi pasageri din atelajul hipo, în vârstă de 15 ani, respectiv 78 ani, ambii din satul Lunca. Aceştia au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorul atelajului avea o concentratie de 0.24 mg/l alcool pur în aerul expirat, ambilor fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *