Opt persoane implicate într-un accident produs de un șofer din Botoșani

Un accident rutier  avut loc duminică seară, în comuna  suceveană Fântânele, fiind produs de un șofer din Botoșani. Opt persoane au fost implicate în evenimentul rutier. Un autoturism cu două persoane și o căruță în care se aflau șase persoane s-au ciocnit.

Cinci persoane, dintre doi copii, au fost rănite și transportate la spital. Copiii au vârstele de 12 respectiv 16 ani.

like facebook, suceava, news, stiri

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Tudora, județul Botoșani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 209, a intrat în coliziune laterală cu un atelaj hipo care nu avea în dotare dispozitive fluorescent –reflectorizante, condus de către un tânăr de 19 ani, din comuna Fîntînele, care circula din direcția sat Roșcani spre centrul comunei Fîntînele.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 36 de ani, a doi bărbați de
24 și 26 de ani, precum și a doi minori de 11, respectiv de 14 ani, toți din comuna Fîntînele, pasageri
ai atelajului hipo, care au fost transportați la Spitalul Judeţean Suceava pentru a li se acorda îngrijiri
medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Conducătorul atelajului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.27mg/l alcool în aerul expirat, după care la Spitalul Judeţean Suceava a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă””, susțin reprezentanții IPJ Suceava.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *