Familia elevului de la Pedagogic care s-a sinucis cere Poliției să ancheteze moartea fiului său. Ce argumente au părinții!

stiri, botosani, politieFamilia elevului de la Liceul Pedagogic Nicoilae Iorga din Botoșani care s-a sinucis, în urmă cu peste o săptămână, cere Poliției să ancheteze moartea fiului său.

Părinții lui Eduard Anechitei au depus la Inspectoratul Județean de Poliție o plângere prin care cer să fie stabilit contextul în care s-a produs tragedia de pe 6 octombrie.

Ei consideră că fiul lor în vârstă de 17 ani a căzut victimă a unor persoane adulte, care au fost beneficiarele unor sume importante de bani pe care Eduard le-ar fi avut.

Cei doi părinți susțin că, puțin înainte de ziua de 6 octombrie, fiul lor ar fi primit din Germania o sumă importantă de bani pentru a-și cumpăra un ATV, însă, determinat de niște „prieteni”, banii ar fi fost cheltuiți la păcănele. Copilul ar fi pierdut banii într-un bar din zona Bazarului Tati din municipiul Botoșani, în condițiile în care era minor și nu ar fi avut voie să fie lăsat să joace la aparatele de tip slot-machine.

Totodată, părinții susțin că din casă au dispărut peste 120 de grame de aur, care ar fi fost duse la o casă de amanet din Botoșani. Și în această situație, părinții lui Eduard Anechitei susțin că s-a produs o ilegalitate, copilul minor neavând dreptul legal de a amaneta aurul.

 

Adolescentul, din Draxini, era în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic și era iubit de colegi și cadre didactice. El era șeful clasei și era considerat ca fiind o fire extrem de sociabilă.

El locuia cu împreună cu mătușile sale, părinții fiind la momenhtul producerii tragediei, plecați la muncă în Germania.

like facebook, stiri, botosaniPe 6 octombrie, profitând de faptul că a rămas singur acasă, a decis să își curme viața. Băiatul a fost descoperit cu ștreangul în gât de rude, care au sunat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

 

One thought on “Familia elevului de la Pedagogic care s-a sinucis cere Poliției să ancheteze moartea fiului său. Ce argumente au părinții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *