Proiect jurnalistic derulat În Botoșani, promovat la nivel național

doruEmisiunea Remix realizată de Doru Ionescu, unul dintre cei mai buni jurnaliști muzicali la ora actuală în România, a cuprins un capitol important dedicat unui proiect care se desfășoară la Botoșani.

Este vorba despre Tabăra de jurnalism Ai noștri tineri, realizat de Asociația Buzzmedia și finanțat de Consiliul Județean Botoșani de care anual, beneficiază circa 30 de copii și tineri din cadrul cercului de jurnalism Micii reporteri al aceleași asociații.

Emisiunea difuzată, sâmbătă seară, la TVR3 a dedicat ultimele 30 de minute proiectului amintit. Mai întâi a fost difuzat un reportaj dedicat taberei ce a beneficiat de voiceover realizat de unul dintre membrii cercului, după care un portret al tinerei Alexandra Gavrilă, o cântăreață româncă din diasporă, de asemenea, cu voiceover realizat de o altă membră a cercului.

În cadrul cercului de jurnalism se realizează, lunar, ziarul Buzz, tabără fiind un proiect al tinerilor. Doru Ionescu este de la a ediția a doua unul dintre trainerii invitați pentru a-i ajuta pe copii să înțeleagă meseria de jurnalist muzical. Emisiunea difuzată sâmbătă seară s-a numit Remix Junior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *