Firma de pază Dantex Guard Security SRL, în insolvență. Tribunalul a numit un lichidator

agent de paza, stiri, botosaniFirma de pază Dantex Guard Security SRL Botoșani a intrat, vineri, în insolvență, în baza unei hotărâri emise de Tribunalul Botoșani. Magistrații botoșăneni au admis cererea venită din partea administratorului societății Dantex Guard Security SRL, Aurel Doru Bortă, dispunând deschiderea procedurii generale a insolvenţei.

Instanța din Botoșani a desemnat ca administrator judiciar provizoriu practicianul în insolvenţă Cabinet individual de insolvenţă Popovici Florin, care va beneficia de un onorariu provizoriu în cuantum de 1.000 lei.

Stabileşte în sarcina debitoarei obligaţia de a pune la dispoziţia administratorului judiciar toate documentele informaţiile cerute cu privire la activitatea și averea debitoarei, precum şi lista cuprinzând plăţile efectuate în ultimele 6 luni anterioare deschiderii procedurii şi transferurilor patrimoniale efectuate în cei 2 ani anteriori deschiderii procedurii”, a decis instanța.

Societatea comercială Dantex Guard Security SRL face parte din grupul de firme controlat de omul de afaceri Victor Mihalachi.

like facebook, stiri, botosaniÎn 2017, firma de pază a avut o cifră de afaceri de 3.533.423 lei și un profit de 204.196 lei. Anul trecut, ea a avut în medie 119 angajați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *