Verificări la cornurile și merele date elevilor, după ce s-au primit zeci de reclamații. CJ ia în calcul și rezilierea contractelor

lapte si corn, stiri, botosaniPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a dispus constituirea unei comisii formată din funcționari din Consiliul Județean și din învățământ care să evalueze modul de derulare a programului ”lapte și corn” în județul Botoșani. Asta după conducerea CJ a primit zeci de reclamații, atât de la părinți cât și de la cadre didactice, cu privire la calitatea îndoielnică a produselor de panificație oferite copiilor, dar și a merelor. Aceștia au reclamat că elevii primesc și mere stricate, iar cornurile sunt foarte tari.

like facebook, stiri, botosaniÎn cazul în care furnizorii nu iau măsuri pentru îmbunătățirea produselor, reprezentanții CJ iau în calcul rezilierea contractelor.

Au fost multe sesizări legate de programul ”lapte și corn”. Am dispus constituirea unei comisii ca să evaluăm derularea programului. Vom avea o discuție cu prestatorii de servicii, punând în valoare sesizările făcute de părinți, profesori, copii. Noi nu ne dorim să reziliem contractele, pentru că nu vrem să blocăm programul lapte și corn, dar să aducem o îmbunătățire acestui program, toată lumea este de acord”, a menționat Macaleți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *