Bărbatul care a dat foc la un depozit de furaje al patronului la care lucra a fost reținut

incendiu futraje, stiri, botosani, corlateniPoliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr. 4 Dorohoi au dispus, joi, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de un bărbat de 38 de ani, din localitatea Şendriceni, acesta fiind cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de distrugere.

Cu ocazia activităţilor investigative specifice efectuate de poliţişti a rezultat faptul că bărbatul, pe fondul unui conflict mai vechi, motivat de activităţile desfăşurate şi remuneraţia acordată, în noaptea de 9 spre 10 octombeie 2018 a provocat un incendiu la un depozit de furaje aparţinând persoanei vătămate, în gospodăria căreia a desfăşurat diverse activităţi lucrative.

like facebook, stiri, botosaniÎn urma incendiului nu au rezultat victime omeneşti, fiind înregistrate doar pagube materiale. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la suma de 250.000 de lei.

În prezent, bărbatul se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, în vederea luării măsurilor legale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *