Un bărbat a fost prins la furat în casa unui botoșănean. Panicat, a luat o mașină de tocat carne și l-a lovit în cap pe proprietar

arestat de politie, botosaniUn bărbat a fost prins la furat în casa unui botoșănean, iar, în momentul în care s-a întâlnit cu proprietarul, hoțul a luat o mașină de tocat carne și l-a lovit în cap.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus, miercuri, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Florin Constantin Ignat, din comuna Stăuceni, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de “tâlhărie calificată” şi „tentativă de omor calificat”.

like facebook, stiri, botosaniPotrivit anchetatorilor, pe 20 august 2018, în jurul amiezii, acesta s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate C.P. pentru a cumpăra băuturi alcoolice, dar, profitând de faptul că aceasta intrase într-o anexă, a pătruns în locuinţă şi a sustras suma de 80 de lei, după care, fiind surprins de persoana vătămată, a refuzat să iasă şi a lovit-o pe aceasta cu o maşină de tocat carne metalică în zona capului.

Bărbatul a fost rănit grav, leziunile necesitând 24-25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *