FOTO Transportul de persoane, blocat la Botoșani. Principalele autogări au rămas închise

autogara apetrans, stiri, botosani - CopyTransportul de persoane pe traseele județene, dar și cele naționale a fost blocat, joi dimineață, la Botoșani, ca urmare a protestului transportatorilor.

Nicio cursă nu a plecat din Botoșani către localitățile din județ, dar nici către Iași, București, Brașov, Suceava sau Cluj.

Principalele autogări din municipiul Botoșani (Priscom, Apetrans, Transport Călători și TransDor) au rămas închise, administratorii acestora postând un mesaj că se află în grevă, din cauza unui ordin al ministrului Transporturilor, Lucian Șova, care îi nemulțumește.

like facebook, stiri, botosaniEfectul grevei transportatorilor pare să se răsfrângă asupra muncitorilor navetiști, dar și a elevilor din mediul rural care fac naveta.

Întreruperea circulației autobuzelor ar putea genera o amplificare a fenomenului de piraterie auto, oamenii nevoind să meargă „la ocazie” pentru a se putea deplasa.

autogara apetrans, stiri, botosaniautogara trans dor, stiri, botosani - Copy

 

2 thoughts on “FOTO Transportul de persoane, blocat la Botoșani. Principalele autogări au rămas închise

  1. Sa aduca masini bune cei ce au monopolizat transportul cum e in oras merg niste jafuri de masini jegoase pentru ca portocalii din primarie nu lasa sa vina firme cu masini noi !
    Cel mai bun cu cele mai bune masini sa intre pe piata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *