Protest fără precedent al transportatorilor! Niciun autobuz nu va pleca din autogările din Botoșani

priscom botosaniTransportatorii amenință cu greva. Potrivit Federaţiei Operatorilor Români de Transport vor fi afectate atât cursele interjudețene, cât și cele județene.

Membrii filialei Botoșani a Federaţiei Operatorilor Români de Transport anunță că activitatea de transport va fi încetată pe o perioadă nedeterminată, în semn de protest față de modificările pe care vor să le facă cei de la ministerul Transporturilor. Ministerul a precizat că din cauza modului în care sunt punctate firmele care participă la licitații, s-a format un monopol pe piață și vrea să spargă această exclusivitate.

like facebook, stiri, botosaniPână acum, criteriul cel mai important era vechimea în operarea traseului. Șova își dorește ca definitoriu să fie vechimea parcului auto. Transportatorii au numit modificările drept “imorale” și cer retragerea ordinului. Investițiile necesare în modernizarea parcului auto sunt majore, spun transportatorii.

„Protestul va putea fi oprit doar prin retragerea, de către dl. ministru Lucian Sova, a respectivului ordin, de pe circuitul de avizare”, susțin reprezentanții FORT Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *