Trei tineri din Botoșani, condamnați după ce au incendiat cinci mașini. Ce pedepse au primit!

incendiu auto Marchian, stiri, botosaniTrei tineri din județul Botoșani, care au dat foc la cinci autoturisme, au fost condamnaţi, marți, definitiv de judecătorii Curții de Apel Suceava. Este vorba despre Antonio Mihai Mănucă, din Flămânzi, dar și de Alexandru Mihai Mitoşeriu şi Alin Dubu, din Copălău.

Potrivit magistraților suceveni, Antonio Mihai Mănucă a fost condamnat la pedeapsa de trei ani şi şase luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere în formă continuată, în timp ce Alin Dibu a primit aceeași pedeapsă pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la distrugere în formă continuată.

Totodată, Alexandru Mihai Mitoşeriu a primit o pedeapsă de trei ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la distrugere în formă continuată

Aceştia au fost puşi să plătească daune proprietarilor de maşini de aproape 43.000 de euro reprezentând contravaloarea unui BMW, unui Audi, unui Mercedes, unui Opel şi a unui autoturism Mazda.

like facebook„Constată că prejudiciul total cauzat părţii civile Oroşanu Petru-Alexandru de către cei trei inculpaţi, este în sumă de 46.105 lei, din care aceasta a recuperat suma de 572 lei prin valorificarea epavei, precum şi suma de 23.590 lei de la inculpatul Mitoşeriu Mihai Alexandru. Obligă pe inculpaţii Mănucă Antonio Mihai şi Dibu Alin, în solidar, să plătească părţii civile Oroşanu Petru-Alexandru diferenţa de prejudiciu în sumă de 21.943 lei. Constată că prejudiciul cauzat de inculpaţii Mănucă Antonio Mihai, Mitoşeriu Mihai Alexandru şi Dibu Alin părţii civile Mihai Constantin-Răzvan este în sumă de 72.079 lei, din care aceasta a recuperat de la inculpatul Mitoşeru Mihai Alexandru suma de 13.000 lei. Obligă pe cei trei inculpaţi, în solidar, să plătească părţii civile Mihai Constantin-Răzvan diferenţa de prejudiciu în sumă de 59.079 lei. Constată că prejudiciul cauzat aceleiaşi părţi civile de către inculpaţii Mitoşeru Mihai Alexandru şi Dibu Alin este în sumă de 6.057 lei, şi-i obligă, în solidar, la plata acestei sume către partea civilă Mihai Constantin-Răzvan”, se precizează în decizia instanței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *