Șantiere deschise în peste 50 de unități de învățământ din județul Botoșani

gabriel hartie 1Investiții în derulare în peste 50 de școli din județul Botoșani. Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean, Gabriel Hârtie, în anul școlar trecut au fost finalizate peste 17 investiții în școlile botoșănene, cu o valoare de peste 12 milioane, în timp ce anul acesta au fost aprobate prin PNDL II 144 de investiții cu o valoare de 187 milioane lei, din care 13 sunt în derulare.

like facebook, stiri, botosaniDe asemenea, alte 67 de investiții, cu o valoare de peste 86 milioane lei, au fost aprobate pentru unitățile de învățământ din județul Botoșani prin alt tip de finanțare, iar 39 au deja șantiere deschise.

Acest fapt ne dă speranța că la anul viitor vom vorbi de mai puține școli fără autorizații de funcționare, iar elevii noștri să aibă condiții decente pentru un studiu de calitate”, a menționat Hârtie.

În total, 52 de unități de învățământ cuprinse în aceste proiecte au șantiere deschise, valoarea totală a investițiilor ce vor fi derulate în învățământul botoșănean se ridică la peste 270 milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *