Cu ce bani l-a „păcălit” Botoşaniul pe Ongenda să uite de PSG şi să joace pentru moldoveni

fc botosani, stiri, botosani (1)Hervin Ongenda a fost unul dintre jucătorii decisivi ai celor de la Botoşani în victorie superbă obţinută luni seară cu Dinamo. Criticat de unii, lăudat de alţii, francezul care a crescut la PSG, clubul care domină din toate punctele de vedere campionatul din Hexagon, a reuşit câteva faze aplaudate de moldoveni. Inclusiv de către colegii de echipă.

like facebook, stiri, botosaniDe la el te poţi aştepta la orice, a mai făcut astfel de faze şi la antrenamente„, a spus Oaidă, jucătorul servit perfect de Hervin la primul gol al meciului.

Culmea este fotbalistul de 23 de ani putea ajunge chiar la Dinamo, acolo unde impresarul Florin Manea îl propusese atât pe el, cât şi pe Fabbrini înainte să-i ducă la Botoşani. A fost refuzat, însă, cu ambele propuneri.

Să ştiţi că Ongenda joacă din plăcere. Este greu să stai cu gura pe el pentru că nu reacţionează la aşa ceva. El trebuie făcut să înţeleagă că România şi Botoşaniul nu sunt pentru valoarea lui. Dacă reuşeşti să-l faci să înţeleagă asta, el poate să joace excelent. La el nu e greu de găsit butornul, doar trebuie să-i găseşti reglajele …Să ştiţi că el nu a negociat cu mine la bani. Şi probabil că nu ar fi semnat dacă nu îl convingeau Florin Manea şi fratele lui că merită să joace la Botoşani pentru a face din nou pasul mai sus. … Să ştiţi că Ongenda are un salariu modest, iar Fabrinni un pic mai mult, dar oricum media e de 4-5.000 de euro„, a povestit Valeriu Iftime, acţionarul principal al Botoşaniului.

Sursa: Digisport

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *