Tânăr de 20 de ani, agresat de șase indivizi într-un bar

bataie in barUn bărbat de 20 de ani din comuna Hudeşti, în timp ce se afla într-un bar de pe raza comunei de domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan avut cu şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 58 de ani, a fost agresat de aceştia.

like facebook, stiri, botosaniUlterior, la data de 8 octombrie, tânărul de 20 de ani s-a prezentat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Poliţiştii i-au sancţionat pe cei şase bărbaţi cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiecare, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, pentru provocare de scandal. Totodată, administratorul localului a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 200 de lei, pentru servirea de băuturi alcoolice persoanelor aflate în stare de ebrietate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie procedurală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *