FOTO Peste 1.000 de oameni la înmormântarea preotului mort la 60 de ani. Sicriul purtat pe umeri de preoți din Botoșani. Mitropolitul Teofan, prezent la slujbă

inmormantare preot vasile cojocaru, stiri, botosani, buceceaPeste 1.000 de oameni au participat, luni, la înmormântarea preotului care s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani. Sicriul cu corpul neînsuflețit al preotului Vasile Cojocaru de la Biserica Sfântul Ioan Botezătorul din Bucecea a fost purtat pe umeri de mai mulți preoți din județul Botoșani.

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Înalt Prea Sfințitul Teofan, a fost prezent la Bucecea, unde, alături de un sobor de preoți, a oficiat slujba de înmormântare.

like facebook, stiri, botosaniDe altfel, ÎPS Teofan s-a recules, alături de familia îndoliată, la căpătâiul preotului care a slujit la biserica din Bucecea timp de peste 30 de ani. La înmormântare a fost prezent și primarul din Bucecea, Andron Țâmpău, dar și subsecretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, Angel Gheorghiu.

Citește aici știrea inițială: Un apreciat preot din județul Botoșani s-a stins din viață

Preotul Vasile Cojocaru a murit, miercuri, într-un spital din București, în timpul unei intervenții chirurgicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *