Astăzi: FC Botoșani- Dinamo București

fc botosani dinamoFC Botoșani întâlnește, luni, pe teren propriu, pe Dinamo București, într-un meci contând pentru etapa a 11-a a Ligii 1 de fotbal.

Partida are loc de la ora 21.00 pe Stadionul Municipal din Botoșani.

Antrenorul echipei FC Botoşani, Costel Enache, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Fc Botoșani are ceva de demonstrat în meciul cu Dinamo, ultimul din etapa a 11-a a Ligii I și jucătorii săi își doresc foarte mult victoria luni.

like facebook, stiri, botosaniSuntem două echipe care nu trecem prin perioade foarte bune, avem ceva de demonstrat, avem răni, avem orgolii rănite, e clar că lupta asta va fi una foarte, foarte echilibrată și cu mult mai multe argumente decât punctele puse în joc. Mi-aș dori să fie un meci de luptă pentru că e condiția de bază cu care putem câștiga, numai luptându-ne și asta înseamnă fiecare metru, fiecare minut, nu cred că e momentul să facem economie de energie. Trebuie să fim implicați din start cu toți cei din club pentru că e o situație delicată și e nevoie de energia fiecăruia dintre noi. În ultima perioadă cred că ați observat cu toții un echilibru foarte mare în campionatul nostru, e aproape imposibil să mai poți spune cam cine mai poate câștiga un joc. Echipele sunt destul de echilibrate, așa încât fiecare echipă are șansa ei înaintea partidei. Sper să fim noi cei care luni, după joc, să fim bucuroși”, a declarat Costel Enache.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *