Rezultate finale! Vot covârșitor pentru familie! Botoșănenii care au mers la referendum s-au pronunțat în favoarea familiei formate dintre o femeie și un bărbat

votare, stiri, sectie de votare, alegeri , botosaniBotoșănenii care au mers la referendumul de duminică s-au pronunțat în favoarea familiei formate dintre o femeie și un bărbat.

Nu mai puțin de 92,91% dintre persoanele care s-au prezentat la urne au votat „Da” la referendumul, ceea ce înseamnă că au susținut Legea de modificare a Constituției pentru redefinirea căsătoriei ca fiind relația dintre un bărbat și o femeie.

like facebook, stiri, botosaniPotrivit datelor centralizate de Biroul Electoral de Circumscripție Botoșani, la vot s-au prezentat 97.813 persoane din totalul celor 364.416  înscrise pe listele electorale pentru referendum.

Dintre acestea, 90.878 au votat „Da” și 5.195 „Nu”.

De asemenea, 1.738 de voturi au fost nule.

Referendumul nu a fost validat pentru că nu a fost întrunit numărul minim de voturi. La nivel național, prezența a fost de 20,41%, în timp ce la Botoșani a fost de 26,82%.

5 thoughts on “Rezultate finale! Vot covârșitor pentru familie! Botoșănenii care au mers la referendum s-au pronunțat în favoarea familiei formate dintre o femeie și un bărbat

  1. Pentru Areta. Chiar si fara constituie modificata, ma îndoiesc ca zoofilii se vor putea căsători cu partenerele lor animale si apoi sa mai si înfieze copii. Zoofil, pedofil sau alte denumiri care au terminația “-fil” nu prea au legătura cu scopul referendumului. Voi nu înțelegeți ca din cauza campaniei agresive pro familie lumea nu sa prezentat la vot? De ex daca eu nu am fost la vot nu înseamnă ca sunt gay sau nu sunt pro familie? Dar voi cu mintea îngusta va impuneți niste păreri răspândiți zvonuri false si va așteptați ca lumea sa le ia de bune. Nu va întrebați daca chiar cei 80% din populația cu drept de vot care nu au fost la vot sunt gay sau anormali? Or fi 1-10% dar chiar 80? Nu ar trebui sa va dea de gandit procentul asta asa mare din electorat care a vrut sa se dezică de asa ceva?

  2. Ha, ha, ha, ha, ha, ha.ha, ha, ha…… ce trist… plang popii si toti pzd-istii… Cu toate furaciunile (10 % din voturi sunt pe listele suplimentare!) si tarani trimisi ca oile la vot fara sa stie ce voteaza, cu „indemnurile” agresive ale popimii (homosexualii ne vor infia copiii…), abia de s-au apropiat de numarul celor care au semnat initiativa ce a stat la baza referendumului… Te face sa te intrebi, la modul cel mai serios, cate semnaturi din cele peste 3 milioane au fost reale! Au aflat popii si pzd-istii care este parerea romanilor despre ei… Draknea le va taia banii popilor pentru ca a vazut ca BOR-ul nu mai este masina de voturi care a fost odata… ce vremuri…

  3. statistic cei cu apucaturi homosexuale sunt mai multi dintre homofobi decat dintre ceilalti… deci draga homofobule, priveste adanc in sufletul tau si recunoaste: iti plac babatii pe ascuns, asa-i?! cum se explica altfel ca popii sunt promotorii acestei miscari. Cei mai gay sunt homofobi?! cum vine asta?!

    hai ca glumeam cu voi. ma bucur ca va bagati ghiara in gat. Spor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *