O mașină de Botoșani, implicată într-un accident la ieșirea din Suceava. O persoană rănită (Update)

accident-noaptea botosaniO persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs, duminică seară, la ieșirea din municipiul Suceava, pe drumul național DN17, în care a fost implicată o mașină  de Botoșani.

Potrivit Poliției, „traficul este blocat la ieşirea din municipiul Suceava către Gura Humorului, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme”.

like facebook, stiri, botosaniÎn timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara municipiul Suceava, un bărbat de 48 de ani, din județul Botoșani, a efectuat un viraj la stânga către un teren viran învecinat DN 17, fără să se asigure, ocazie cu care, a fost acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani, din orașul Gura Humorului.

Din accident, a rezultat rănirea unei femei de 29 de ani din orașul Gura Humorului, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *