VIDEO & FOTO Incendiu devastator! Casa unei învățătoare a ars în totalitate. Focul s-a extins și la un vecin

incendiu, stiri , botosani , vladeni , mandrestiUn puternic incendiu a distrus, sâmbătă, casa unei învățătoare din Botoșani și apoi s-a extins la o locuință din vecinătate. Incendiul a avut loc în localitatea Mândrești din comuna Vlădeni, la locuința învățătoarei Elena Bercea.

Femeia a aprins focul într-o bucătărie de vară și a plecat la câmp pentru a aduce porumbul. La un moment dat, bucătăria de vară a fost cuprinsă de flăcări, iar focul s-a propagat la acoperișul casei, după care la întreg imobilului. Flăcările violente au cuprins și o bucătărie de vară a unui vecin.

like facebook, stiri, botosaniLa fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă.  Pentru stingerea incendiului si înlăturarea efectelor au intervenit 20 pompieri militari si voluntari, aproximativ trei ore.

Cel mai probabil, incendiul s- a produs din cauza unui jar căzut din soba pe materiale combustibile.  Intervenția  a fost îngreunată de vantul care bătea cu putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *