Prefectul a făcut controale în secțiile de votare înainte de referendum

pregatiri 5 oct000Instituţia Prefectului- Judeţul Botoşani, alături de celelalte instituţii ale Ministerului Afacerilor Interne, se ocupă de derularea în condiţii optime a Referendumului naţional de revizuire a Constituţiei, care va avea loc sâmbătă şi duminică.

like facebook, stiri, botosaniAstfel, prefectul Dan Şlincu şi conducerea instituţiilor implicate în organizare au verificat ieri traseul pe care îl vor parcurge preşedinţii şi delegaţii secţiilor de votare, însoţiţi de pază, de la Casa de Cultură a Sindicatelor, acolo unde sunt aşteptaţi după închiderea procesului de votare,  şi Prefectură, unde va avea loc verificarea buletinelor de vot şi predarea materialelor necesare votării.
Încă de dimineaţă, primarii unităţilor administrativ teritoriale sau delegaţii acestora au preluat, sub pază, sacii cu buletine de vot şi materiale necesare votării care ulterior au fost împărţite pe secţii de votare. Fiecare delegaţie a fost însoţită de cadre ale MAI, de regulă poliţişti de la Posturile sau Secţiile de Poliţie din UAT-uri.

Tot în sensul verificării condiţiilor în care se va desfăşura procesul de votare prefectul Şlincu şi preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană, judecătorul Lăcrămioara Axinte, au vizitat în această după-amiază mai multe secţii de votare din judeţ. Concret, au fost verificate modul de păstrare a buletinelor de vot şi a materialelor pentru votare distribuite secţiilor precum şi paza acestor secţii.
pregatiri ref 5 oct005

pregatiri ref 5 oct004

pregatiri ref 5 oct002

pregatiri ref 5 oct000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *