Procurorii au început urmărirea penală față de bărbatul care și-a ucis mama cu o cruzime de nedescris

Parchetul de pe langa Tribunalul BotosaniParchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a început urmărirea penală față de suspectul M.F. cu privire la săvârșirea infracțiunii violență în familie raportat la omor. În fapt, s-a reținut că în ziua de 1 octombrie, în timp ce se aflau pe raza satului Dracșani, comuna Sulița, suspectul M.F., în vârstă de 54 de ani, pe fondul unui conflict spontan, a aplicat mamei sale mai multe lovituri de cuțit cauzându-i leziuni incompatibile cu viața.

Femeia de 80 de ani locuia împreună cu fiul său, care era cunoscut ca având probleme psihice.

like facebook, stiri, botosaniLuni seară, din motive încă necunoscute, cei doi s-au certat, iar el a luat un cuțit și a înjunghiat-o de cel puțin 30 de ori pe mama sa.

După crimă, bărbatul a târât-o pe mama sa la marginea unei păduri și a abandonat-o, după care, plin de sânge, a plecat la plimbare prin sat. El a fost văzut de un tânăr, care, după ce a aflat despre ce e vorba, a sunat la 112.

Asasinul a fost ridicat de polițiști și reținut pentru 24 de ore.

Faţă de suspectul M.F. s-a dispus efectuarea expertizei medico-legale psihiatrice, în vederea stabilirii discernământului, conform legii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *