Doina Federovici, la Conferința organizației municipale a PSD: Haideți să fim colegi și să dezbatem întâi în interiorul partidului și apoi în afara sa

alegeri psd municipiu doina federoviciPreședintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a criticat sâmbătă, derapajele unor colegi, care au ieșit public și au criticat PSD.  Ea nu a dat nume, însă afirmațiile au fost făcute la adresa deputatului Răzvan Rotaru, care a ieșit public și a criticat consilierii locali ai PSD, dar și liderii PSD.

like facebook, stiri, botosaniOrganizația din municipiul reședință județ a trecut prin multe frământări în ultimii doi ani și vreau să spun că am depășit aceste momente cu calm, înțelepciune, rațiune și cu un respect. Au fost derapaje în interiorul partidului, au fost luări de poziții luate în afara partidului. Era de preferat ca acele idei să fie discutate statutar prima dată în interiorul partidului și apoi în spațiul public. Colegii care fac parte din structura de conducere a municipiului Botoșani au sancționat  acest comportament al colegilor care s-au exprimat în spațiul public cu păreri diferite”, a spus Doina Federovici.

Liderul PSD Botoșani a cerut colegilor ca orice problemă să fie discutată în interiorul partidului și apoi în afara lui.

Eu cred că democrația este o valoare fundamentală pentru PSD, dar, haideți să fim colegi și să dezbatem întâi în interiorul partidului și apoi în afara sa”, a mai spus Federovici.

Senatorul PSD a adus în discuție și investițiile realizate în județ, în ultimii doi ani. Doina Federovici a spus că cea mai mare investiție realizată de PSD pentru botoșăneni va fi drumul Botoșani-Tg. Frumos.

În județul Botoșani, în ultimii doi ani au intrat cele mai mari fonduri din ultimii 15 ani. Cea mai mare investiție a noastră, a botoșănenilor , cu care vom fi mândri anul viitor, este reabilitarea drumului Botoșani-Tg Frumos. O investiție de 80 milioane euro. Să nu credeți că a fost simplu.  Etapa de procedură de achiziție este pe ultima sută de metri și probabil că în două săptămâni se va ști cine va executa lucrarea”, a adăugat Federovic.

 

One thought on “Doina Federovici, la Conferința organizației municipale a PSD: Haideți să fim colegi și să dezbatem întâi în interiorul partidului și apoi în afara sa

  1. Democratia are o valoare fundamentala in psd…. incredibil cat poate fi de ipocrita fiinta asta…cat de josnica este…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *