Primăria Botoșani vrea să cumpere tramvaie noi. Investiția se ridică la 86 milioane lei

tramvaie noiPrimăria municipiului Botoșani se asociază cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP),  în vederea implementării unui proiect ce vizează achiziția a nouă tramvaie noi. Consilierii locali au aprobat, joi, acordul de parteneriat și protocolul de asociere dintre cele două părți.

like facebook, stiri, botosaniAchiziția se va face de către Ministerul Dezvoltării în baza unei finanţări europene în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020.

Valoarea de achiziție a celor nouă tramvaie se ridică la 86 milioane lei, cu TVA, din care contribuția municipalității este de 2%. De asemenea, municipalitatea va derula și proiectul cu finanțare europeană ce presupune modernizarea căii de rulare a tramvaiului și a stațiilor de călători.

Vezi aici proiectul de CL!

 

5 thoughts on “Primăria Botoșani vrea să cumpere tramvaie noi. Investiția se ridică la 86 milioane lei

  1. Portocalii din primarie au platit pe jafurile aste care circula sume astronomice cumparate de la fier vechi din Germania ….iar se mai toaca niste banuiti si caile de rulare raman la fel de distruse si zgomotoase …..

  2. Am dcpășit deja doi ani de când primarul ne aburește că va moderniza calea de rulare a tramvaielor și acum iar ne amână la calendele grecești. In al doilea rând, ,,marele proiect” parcă prevedea și achiziționarea tramvaielor??? Acum vedem că Primăria nu le mai cumpără, ci face ,,parteneriat”, adică primește bani de la Guvernul României, însă în presă Flutur ne spune că tocmai Guvernul României nu-l ajută deloc.. Așa să fie oare. domnule Flutur???

  3. O solutie prea scumpa si nepotrivita pt orasul nostru mic, mai bine luau autobuze electrice si renuntau la linia de tramvai si refugiile care gatuie circulatia.

  4. autobuze electrice sunt cele mai potrivite iar cu diferetele de lobi ce primeste portocalii se repara toate strazile din oras??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *