FOTO Accident grav! O mașină a intrat într-un copac

Foto: Facebook/ Radar Botosani Oficial
Foto: Facebook/ Radar Botosani Oficial

Un grav accident rutier a avut loc marți după-amiază, pe drumul dintre Văculești și Brăești. O persoană a rămas încarcerată după ce mașina în care se afla a intrat într-un copac.

like facebook, stiri, botosaniPompierii au intervenit pentru scoaterea victimei, apoi aceasta a fost transportată la spital.

Estre vorba de o femeie de 55 de ani, care era conștientă. Aceasta se afla la volanul mașinii implicate în accident și era singură în autoturism.

Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele producerii accidentului. Cel mai probabil femeii i s-a făcut rău la volan.

One thought on “FOTO Accident grav! O mașină a intrat într-un copac

  1. Mai fratilor,voi care cititi acest mesaj (si poate transmiteti mai departe), soferia nu este un joc pe calculator unde te lovesti si pleci mai departe..lasati soferia in seama celor ce se pricep,ce e moda asta ca toate smiorcaitele care abia se vad de dupa volan sau toate babele si mosii ramoliti sa fie la volan?ganditi-va ca circula pe drumurile publice familii cu copii care vor sa traiasca,sa ii creasca..nu am nimic cu nimeni,dar unii nu au ce sa caute la volan..habar nu au regulile minime de circulatie,habar nu au sa foloseasca giratoriul cu mai multe benzi..e jale,sunt scarbit..si nu in ultimul rand sunt scarbit maxim de alcoolistii carora politia nu le anuleaza permisul…comentati la adresa mea doar dupa ce ati cugetat bine.multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *