Un cunoscut discounter de îmbrăcăminte din Germania va deschide un magazin și în Botoșani

magazin kik, stiri , botosaniKiK, unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, a deschis vineri primul său magazin din România, la Oradea, în urma unei investiţii de peste 150.000 de euro.

KiK ţinteşte extinderea pe plan local prin deschiderea de alte 10 unităţi până la finalul anului.

„Odată cu intrarea pe piaţa din România, KiK ţinteşte extinderea pe plan local prin deschiderea de alte zece unităţi până la finalul anului 2018. Compania vizează expansiunea în oraşe cu populaţie de minimum 15.000 de locuitori, dar şi în oraşe mari, cum ar fi Bucureşti”, arată un comunicat al companiei.

like facebook, stiri, botosaniUrmătoarele deschideri anul acesta sunt planificate în Piatra Neamţ, Botoşani, Sighetu Marmaţiei şi Brăila.

magazin kik, stiri , botosaniKiK şi-a planificat totodată extinderea reţelei la 5.000 de magazine la nivel european, de la peste 3.500 în prezent.

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania. În prezent, KiK operează peste 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent şi în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croaţia, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia şi, din 2018, în România. Cu o creştere anuală de aproximativ 200 de magazine, KiK se numără printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

One thought on “Un cunoscut discounter de îmbrăcăminte din Germania va deschide un magazin și în Botoșani

  1. Vin tot felul de chinezarii sub acoperire germana iar noi platim taxe si impozite la stat si suntem saraciti pe cand acesti colosi fenteaza statul pentru ca niste politicieni neghiobi iau spagi si ii invata sa fenteze legea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *