Licitație de peste 4 milioane de euro pentru modernizarea a 13 kilometri dintr-un drum județean

lucrari drumuri, stiri, botosani, djdpDirecția Județeană de Drumuri și Poduri (DJDP) Botoșani a alocat peste patru milioane de euro pentru modernizarea unui drum județean pe o porțiune de aproape 13 kilometri. Este vorba de drumul județean DJ 208H Vorona- Oneaga- Pădureni, între kilometrii 21+450 și 34+150.

Termenul estimat pentru execuția lucrării este de 12 luni calendaristice, fiind considerat un termen maxim de executie a lucrarilor.

like facebook, stiri, botosaniFiind la curent cu tehnologiile avansate si utilajele moderne si complexe d.p.d.v. al operatiunilor efectuate, aparute pe piata europeana, autoritatea contractanta a propus reducerea termenului de executie la 8 luni calendaristice”, susțin reprezentanții DJDP.

Valoarea totala estimată a lucrării este de 20.027.120 lei

DJDP a scos la licitație lucrarea, iar ofertele din partea firmelor de construcții trebuie depuse până pe 5 octombrie.

3 thoughts on “Licitație de peste 4 milioane de euro pentru modernizarea a 13 kilometri dintr-un drum județean

  1. Dacă îmi aduc bine aminte, drumul județean Vorona – Oneaga – Pădureni a fost
    asfaltat, reasfaltat, reparat și superreparat de mai multe ori în ultimii 10-15 ani și acum tot pe acest drum se mai îngroapă încă 4 milioane de euro.
    Domnule Macaleți, fii mai curios și verifică cartea tehnică a acestui drum județean pentru a vedea câți bani s-au cheltuit fără o prea mare eficiență, în timp ce pe alte drumuri județene nu s-a intervenit deloc. Care-i chichirezul???

  2. Doamna Maria, va rog mergeti dv. si verificati acest drum, nu-l trimiteti pe d-nul Macaleti. Eu fac acest drum de 2- 3 ori pe saptamana si va spun clar ca nu s-a asfaltat nici un centimetru.. Tot propuneri au fost. Sper ca macar acum sa fie de doamne ajuta.
    Va rog numai faceti comentarii fara sa cunoasteti realitatea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *