Municipalitatea stabilește noi tarife de închiriere la Stadionul Municipal, stadioanele Mecanex și Victoria și Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă”

stadion municipal, stiri, botosaniUltimele tarife de închiriere pentru activitățile sportive desfășurate la Stadionul Municipal, stadioanele Mecanex și Victoria au fost stabilite în 2015. Potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Local, ce va fi pus spre aprobare în ședința din luna septembrie, la Stadionul municipal se va percepe un tarif de 600 lei pe oră pentru folosirea terenului pentru activități sportive în scop de antrenament și 1500 lei pe oră pentru închirierea în întregime a spațiilor Stadionului municipal pentru activități sportive.

like facebook, stiri, botosaniPe stadioanele Mecanex și Victoria se va percepe 90 lei pe oră pentru cluburile și asociațiile sportive care au certificat de identitate sportivă, respectiv 180 lei pe oră pentru celelalte cluburi și asociații sportive, precum și pentru persoane fizice sau juridice.

Tarife noi vor fi stabilite și la sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă”. Pentru închirierea sălii de forță se va percepe 11 lei pe ședință de antrenament de persoană, respectiv 55 lei abonament lună persoană pentru 12 ședințe și 80 lei lună persoană pentru 25 de ședințe de antrenament și opt ședințe de saună.

Pentru închirierea unei mese de tenis și biliard se va percepe 7 lei pe oră pentru masa de joc, în timp ce un abonament pentru 12 ore este de 65 lei pe oră. Pentru închirierea terenului de sport din sala mare se va percepe 130 lei pe oră pentru activități sportive, respectiv 100 lei pe oră pentru asociațiile sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *