Botoșăneanca Beatrice Olaru de la „Războinicii” a fost crescută doar de mamă. Uite ce spune despre cea care i-a dat viață și de ce a vrut la Exatlon. FOTO!

beatrice olaru 1Beatrice Olaru a intrat in competitia Exatlon cu gandul sa arate ca “puterea unei femei este nemarginata”, iar in ultimele episoade de pe Kanal D a demonstrat asta in nenumarate randuri, atat prin faptul ca si-a invins teama de apa, dar si prin faptul ca anii de handbal din gimnaziu si liceu o ajuta la aruncarea cu mingea.

like facebook, stiri, botosaniInsa pana sa intre la Exatlon, traseul ei a fost unul plin de provocari.

Beatrice si fratele ei au fost crescuti doar de mama, care le-a oferit toata atentia si iubirea, tocmai de asta “Razboinica” sustine ca mamei ei ii datoreaza dragostea pentru sport: “La cinci ani am intrat pentru prima data, de mana, cu mama intr-o sala de sport si pentru asta ii voi multumi toata viata”.

In Botosani, orasul natal, Beatrice a facut handbal de performanta timp de 12 ani, sport care o ajuta si astazi in competitia de la Exatlon.

Am avut o copilarie si o adolescenta foarte bine organizate, nu aveam niciodata timp de pierdut pentru ca pe langa scoala erau antrenamentele, deplasarile si cantonamnetele. Sportul de performanta m-a calit si m-a responsabilizat. M-a facut sa fiu raspunzatoare pentru actiunile mele si sa realizez faptul ca uneori o greseala nu ma poate costa doar pe mine, ci poate costa o intreaga echipa”, ne-a spus Beatrice cu putin timp inainte sa plece in Republica Dominicana.

Foto: WoWbiz
Foto: WoWbiz

Mai tarziu a vrut sa isi urmeze visul de a lucra in televiziune si a plecat de la Botosani, intrand la facultatea de Jurnalism, din Iasi, pe care a absolvit-o cu succes. Numai ca pasii o indreptau tot catre sport, asa ca dupa terminarea facultatii si obtinerea unor diplome si acreditari importante in sport, Beatrice a devenit group fitness trainer la cel mai mare lant sportiv din Romania.

Desi multumita profesional, simtea ca poate si mai mult, asa ca lasat Iasiul in urma si s-a mutat in Bucuresti, continuandu-si cariera de personal trainer si strangand in portofoliu alte diplome si certificari.

Cu sali pline la cursurile ei si cu un program personal de online training dezvoltat, Beatrice si-a pus in gand sa isi demonstreze inca o data ca sportul ii curge prin vene, propunandu-si sa concureze la Exatlon, lucru care s-a si intamplat.

Sportul m-a ajutat sa ma descopar, sa stiu cine sunt si ce pot, m-a invatat sa fiu corecta si incontinuu a cerut mai mult si mai bine de la mine. M-a invatat ca doar educandu-te poti trai un stil de viata prin care trupul si spiritul tau sa fie implinite si linistite”, incheie Beatrice care a reusit, in Republica Dominicana, sa-si invinga si spaima viscerala de apa.

Sursa: WOWbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *