Proiectul de majorare a tarifelor de depozitare a gunoiului, respins cu critici din partea consilierilor PNL

sedinta consiliul judetean, stiri, botosani, cjConsilierii județeni PNL s-au opus proiectului de majorare a tarifelor de depozitare a gunoiului. Ei au motivat faptul că noile taxe se vor răsfrânge și asupra taxei de salubrizare pe care o plătesc botoșănenii, menționând totodată că sunt primari din județ, atât PNL cât și PSD, care nu sunt de acord cu această majorare.

like facebook, stiri, botosaniConsilierul Gheorghe Sorescu a cerut o reanaliză a contractului și a propus  ca la negocierea noilor tarife să participe și ADI Eco-Proces și să fie luate în calcul și părerile reprezentanților unităților admninistrativ-teritoriale.

Primarii sunt îngrijorați pentru că ADI a transmis în teritoriu o notă prin care îi invită la negociere, urmare a faptului că se propune modificarea tarifului de către Diasil. În momentul în care sunt majorări de acest gen, trebuie să luăm în calcul și majorarea taxei de salubrizare pentru populație, ori lucrul acesta nu-l concepem, în condițiile în care s-au făcut investiții majore în zona de reciclare a deșeurilor”, a menționat Sorescu.

În replică, vicepreședintele CJ, Liviu Toma, a spus că declarațiile liberalilor sunt politice și a precizat că aceștia nu au înțeles ce conține proiectul de hotărâre.

Constat că domnul Sorescu nu reușește să se dezbrace de haina politică și vine să ne transmită azi ce decizii s-au luat la sediul PNL. Mă arăt indignat de acest mod de abordare. Acest proiect a îndeplinit toți pașii care trebuiau parcuși. Există posibilitatea ca proiectul să se blocheze și solicit să se consemneze votul personal”, a spus Toma.

Declarații critice asupra proiectului au avut și consilierii PNL Radu Anton și Ada Macovei.

2 thoughts on “Proiectul de majorare a tarifelor de depozitare a gunoiului, respins cu critici din partea consilierilor PNL

  1. Rusine.
    Mai uitati-va si pe la televizor, sau cautati pe internet domnilor edili, sunt semeni de-ai dumneavoastra care au gestionat corect si util banii europeni si au administrat fara interese personale si ascunse resursele pentru a obtine un sistem de gestionare a deseurilor si de reciclare, pentru localitatile lor incat sa scada tarifele beneficiarilor de servicii si sa primeasca ecobonusuri.
    La noi de ce nu se poate?
    Nu stiti, nu puteti…?
    Cautam pe altii daca nu…
    Mai faceti si ceva util, ca pentru banii pe care ii incasati lunar, nu prea se vad multe. Se apropie alte alegeri … nu mai inghitim asa usor gogosi …Ne-am saturat.
    Rusine voua tuturor, PSD, PNL, …ETC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *