Rectificarea de buget a municipiului, amânată de amendamentele consilierilor PSD. Flutur: Sunt un pic mâhnit

consiliu localProiectul privind rectificarea bugetului propriu al municipiului a fost retras, vineri, de pe ordinea de zi a ședinței de Cosiliu Local, după ce consilierii social-democrați au venit cu un amendament pe partea de dezvoltare, cu câteva minute înaintea ședinței. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că amendamentul consilierilor PSD a fost de peste 3 milioane lei și că nu a fost timp necesar pentru a face calcule pe modifificările propuse.

like facebook, stiri, botosaniEl a cerut consilierilor PSD să lucreze mai eficient și crede ca până luni, când a fost convocată o nouă ședință extraordinară, să se cadă de acord asupra unor sume care vor fi împărțite. Edilul a spus totodată că nu poate fi de acord cu una din propunerile PSD, care vizează alocarea unui milion lei pentru mărirea capitalului social la Urban Serv, dar nici cu propunerea de alocare a unei sume de bani pentru achiziția unei mașini la Eltrans, când, spune primarul, această achiziție ar putea fi făcută cu bani de la societate. Social-democrații au mai cerut 200.000 lei pentru împrejmuirea unui corp al Liceului Pedagogic, însă primarul susține că unitatea de învățământ este împrejmuită.

Sunt un pic mâhnit că nu am reușit să facem rectificarea de buget, care avea două componente: secțiunea de funcționare și secțiunea de dezvoltare. Foarte important pentru noi era să faceam această rectificare azi, pentru că pe secțiunea de funcționare săptămâna viitoare e închidere de lună și noi nu avem credite aprobate ca să închidem luna. Puneam bani acum cu salubrizare a orașului, că e o problemă de funcționare”, a menționat Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *