Fundașul Andrei Dumitraș: Suporterii să fie alătui de noi să ne încurajeze și noi o să dăm totul să-i mulțumim

andrei dumitras fc botosaniFundașii botoșăneni sunt nemulțumiți de punctele strânse și promit să revină la forma de anul trecut când FC Botoșani a avut printre cele mai bune apărări din campionat.

„În meciul de sâmbătă nu cred că este o favorită dar noi jucăm acasă, iar acasă avem un joc foarte bun și sperăm să facem acest lucru pentru că avem nevoie de aceste puncte. Fiecare meci este greu, este foarte important pentru noi cum vom ieși după acest meci pentru că nu am scos puncte în etapele care au fost și trebuie să ne revenim. Jocul nostru este mulțumitor dar trebuie să adunăm și puncte. Cum a spus și Beju (n.r. Alin Bejan)și să scoatem un rezultat bun pentru echipă și să fie un spectacol. Important este ca noi să fim cât mai hotărâți, cât mai implicați și să evităm să mai facem greșelile făcute în meciurile anterioare și să fim mai pragmatici”, a declarat Andrei Dumitraș, fundașul dreapta al FC Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniLa rândul său, căpitanul FC Botoșani, a făcut un apel la suporteri să vină pe stadion și să-i susțină.

„ Binențeles că nu sunt mulțumit de punctele strânse dar consider că nu au fost meciuri ușoare cel puțin în deplasare ne-am întors cu puncte de la echipele cele mai bune ale campionatului. Păcat că am comis niște greșeli la două meciuri din punctul meu de vedere accesibile însă trebuie să ne revenim și să adunăm puncte pentru că aceata nu este o echipă de locu 10, 11…unde suntem situați în acest moment în clasament. O să fim mai atenți de acum înainte pentru că anul trecut am avut a doua sau a treia apărare din campionat și anul acesta deja suntem acolo în spate din punctul de vedere al apărării și mie personal nu-mi convine acest lucru. Va fi un meci dificil pentru că au schimbat antrenorul și probabil fiecare jucător  va încerca să demonstreze că merită să joace titular și vin și ei după o serie cu trei înfrângeri consecutive și nu va fi deloc un meci ușor. Clar țintim victoria că nu se mai poate să continuăm în ritmul acesta pentru că avem nevoie de puncte. Important este ca suporterii să aibă în continuare încredere în echipă, în staf, în conducere, în toată lumea pentru că noi știm cum muncim, cum ne pregătim și ținând cont că am avut cinci meciuri în deplasare și trei acasă, unde acasă am primit un singur gol în trei partide și contra unor echipe bune. Important este să fie alături de noi pentru că știm potențualul nostru și că putem face lucruri mărețe la această echipă”, a declarat căpitanul roș-alb-albaștrilor, Andrei Burcă, potrivot paginii oficiale a FC Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *