Cum se împart taberele în războiul din PSD. Indecișii îi pot semna sentința lui Dragnea

Foto: Realitatea
Foto: Realitatea

După apariția în spațiul public a scrisorii anti-Dragnea, mai multe filiale PSD se strâng joi în ședință. Se fac ultimele jocuri și negocieri înaintea CEx-ului de vineri.

Mai multe organizații județene sunt încă indecise în privința susținerii lui Liviu Dragnea, așa că azi se tranșează problema. Vineri, PSD va decide în CEx dacă îl menține pe Dragnea în funcția de președinte al PSD sau dacă îi cere să facă un pas înapoi.

like facebook, stiri, botosaniTabăra anti-Dragnea are nevoie de 35 de voturi în CEx, care are 68 de membri: dacă se va da un vot majoritar pentru scrisoare, ar urma să se propună demiterea lui Dragnea, iar apoi să se convoace un Congres.

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, care s-a alăturat contestatarilor lui Dragnea, a spus public că scrisoarea trebuie să fie analizată de toate organizațiile partidului și dezbătută în cadrul Comitetelor Executive Județene, astfel încât președinții de organizații să participe la CEx cu un mandat clar din partea membrilor de partid.

Unele organizații au luat o decizie statutară încă de miercuri (de exemplu, PSD Cluj), altele urmează să organizeze ședințele joi.

Liderii anti-Dragnea ca Paul Stănescu, Mihai Tudose, Marian Neacșu sau Niculae Bădălău poartă negocieri intense cu oamenii din teritoriu, iar până în acest moment ar beneficia de sprijinul a 30 de lideri de organizații, spun surse politice.

Organizațiile indecise (lideri și județe): Gabriel Zetea (Maramureș), Tiberiu Marc (Sălaj) , Horia Grama (Covasna), Mircea Dușa (Harghita), Vasile Gliga (Mureș), Laurențiu Nistor (Hunedoara), Gabriel Mutu (sector 6).

Tabăra ANTI-Dragnea:

Gabriela FIREA B
Paul STĂNESCU OT
Adrian ȚUȚUIANU DB

Mihai TUDOSE BR
Ion ROTARU BR
Mihai TUDORACHE SECT 1
Marian NEACȘU IL
Marcel CIOLACU BZ
Robert NEGOIȚĂ SECT 3
Ion MOCIOALCĂ CS
Șerban VALECA AG
Nicolae BĂDĂLĂU GR
Daniel BĂLUȚĂ SECT 4
Horia TEODORESCU TL
Aladin GEORGESCU MH
PANDEA CL
DOBRA TM
Rodica NASSAR SECT 2
Gabriel PETREA TSD

Tabăra PRO-Dragnea:

Maricel Popa (Iași), Ionel Arsene (Neamț), Doina Fedorovici (Botoșani), Dragoș Benea (Bacău), Claudiu Manda (Dolj), Florin Cârciumaru (Gorj), Ioan Stan (Suceava), Constantin Rădulescu (Vâlcea), Marius Dunca (Brașov), Aurelia Fedorca (Satu Mare), Dan Nica (Galați), Ioan Dârzu (Alba), Adrian Gâdea (Teleorman), Ioan Mang (Bihor), Daniel Florea (sector 5), Rovana Plumb (Organizația de Femei a PSD)

Sursa: Realitatea.net

5 thoughts on “Cum se împart taberele în războiul din PSD. Indecișii îi pot semna sentința lui Dragnea

  1. Clar, prostii tarii tot in Moldova, se vede inca odata ca nu s a invatat nimic. O sa fim condusi de prosti, barmani, ospatarite, tractoristi, strungari etc. pana o sa crapam !

  2. Nu fi necajit. Doar nu ai vreo speranta de la tanti Doina. Ca intotdeauna, Botosaniul se face de rahat. Dar este normal. Pentru a intelege ca Dragnea oricum va trebui sa plece – in ultima instanta la Rahova – trebuie sa ai creier. Iar aceasta prezumtie nu poate nici macar a fi pusa in discutie in situatia pesedistilor de la noi. Si, din nou, ne vom plange ca nu suntem luati in seama. Cu asa capete vite furajete… bine patim.

  3. Promisiuni PSD vs realizări PSD
    5 spitale regionale 0
    2000 creșe și grădinițe. 0
    2000 km autostrada. 0
    Botoșani Tg. Frumos. 0
    Salarii crescute. Doar in Administratie
    Pensii crescute. Doar cele speciale
    4,4 lei benzina. 6 lei benzina
    Scădere pret gaz, energie creșteri cu 35 – 40%
    Inflației 1% 2016. Inflația 5%2018
    Și altele in același tipar.

  4. P N L a taiat salariile si pensiile acum jigodia UDREA si o are parte din gastile lor sta si toaca banii de scoli, autostrazi , crese si gradinite prin Costa Rica , Statele unite , Canada iar beizadelel lor stau pe banii romanilor
    Rusine teroare portocalie acum galbejita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *