Limitatoare de viteză mai joase pe strada Marchian

limitatoare viteza botosani1Limitatoarele de viteză pe strada Marchian au fost înlocuite cu altele mai joase. Astfel, cocoașele montate au o înălțime de trei centimetri și nu cinci centimetri cât aveau cele de dinainte.

like facebook, stiri, botosaniMăsura a fost luată de reprezentanții municipalității pentru fluidizarea traficului în zonă.

Ei speră să crească viteza medie de deplasare a autoturismelor în zonă, iar în cazul în care circulația va fi îngreunată, în continuare, se analizează și scoaterea acestora. Decizia finală va aparține Comisiei de sistematizare rutieră.

2 thoughts on “Limitatoare de viteză mai joase pe strada Marchian

  1. Domnul faceti un reportaj despre aceste aspecte ca nu se mai poate ..suntem orasul limitatoarelor al sensurilor giratorii si al trecerilor de pietoni…curand ajungi mai usor pe jos decat cu masina…trendul este invers …nu poti fi eficient daca te misti in reluare prin oras…unde mai pui si tramvaiul care blocheaza circulatia …propun pt Botosani carute ca si asa sunt ecologice…mergi 100 m. trecere pietoni mai mergi 200 iar trecere apoi cocoasa apoi sens giratoriu apoi semafor etc etc etc CHIAR NU MAI GANDESTE NIMENI IN ORASUL ACESTA? ADICA LUAM SALARII SI NE FOFILAM? NU EXISTA O STRATEGIE DE DEZVOLTARE RUTIERA DE APLICAT? CARE ESTE VIITORUL ?LUAM CARUTE ECOLOGICE SI MERGEM CU 20KM/ORA? HALAL GANDIRE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *