O nouă încercare de majorare a tarifelor de depozitare a gunoiului

sedinta consiliul judetean, stiri, botosani, cjReprezentanții Consiliului Județeanvor convoca o nouă ședință extraordinară joi, 20 septembrie, pentru proiectul privind majorarea tarifelor de depozitare a gunoiului. Este a treia încercare de promovare a acestui proiect.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a declarat că dacă nu va trece acest proiect, activitatea privind depozitarea gunoiului menajer va fi blocată.

Nu aș vrea să intrăm în litigiu cu societățile comerciale care au câștigat licitația. Prin proiectul european care s-a implementat, Diasil nu a primit bani de la Consiliul Județean, având relații contractuale cu operatorii care colectează deșeurile. Tarifele nu le fixăm noi, sunt fixate prin lege”, a spus Macaleți.

like facebook, stiri, botosaniSocietatea Diasil solicită creșterea tarifului de depozitare a gunoiului de la 35,11 lei pe tonă la 58,82 lei pe tonă. Această creștere va avea repercursiuni și asupra buzunarului cetățeanului.

2 thoughts on “O nouă încercare de majorare a tarifelor de depozitare a gunoiului

  1. Dupa ce nu stiu sa selecteze deseurile adunate stiu sa mareasca pretul cei de la diasil.
    RUSINE,au statie de sortare la standarde europene si nu functioneaza nici macar cu 5%din efectivul ei,nu mai pun ca nu au oameni competenti sa gestioneze acea groapa,asta e Romanica noastra la care sarbatorim CENTENARUL anul acesta.
    Uitati-va la cati angajati au la acea groapa Europeana.

  2. DACĂ TARIFELE SUNT FIXATE PRIN LEGE, mister Macaleti, atunci de ce mai trebuie o hotarire a Consiliului Judetean Botosani???? Unde-i adevarul??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *