FOTO Compartimentul ORL de la Secția Pediatrie a Spitalului Județean, modernizat. Inaugurarea, cu autorități și preot

inaugurare orl pediatrie 1Compartimentul ORL de la Secția Pediatrie a Spitalului Județea a fost modernizat și utilat, investiția ridicându-se la aproximativ 120.000 lei. Miercuri, în prezența reprezentanților Consiliului Județean și a cadrelor medicale din unitate, a avut loc inaugurarea noului compartiment, care va funcționa la etajul II al spitalului. Cu acest prilej, a fost oficiată și o slujbă de sfințire.

like facebook, stiri, botosaniBanii pentru modernizare provin din fondurile proprii ale spitalului, iar investițiile la spital nu se opresc aici.

Această locație era în conservare și am considerat-o potrivită pentru relocarea Secției ORl, care în trecut era foarte mică și înghesuită. În spital mai sunt în derulare și alte lucrări de modernizare și dotare cu mobilier. La Secția Boli Infecțioase-copii deja se finalizează etajul IV și III, urmând să continuăm cu etajul II. De asemenea, sunt în derulare achiziții privind aparatură și mobilier”, a precizat medicul Livia Mihalache, managerul Spitalului Județean.

Noul compartiment va avea 15 paturi care o sală de intervenții și un salon post operator, susține medicul orl-ist, Iuliana Kadar.

Sunt 15 paturi utilate cu mobilier nou, sală de mici intervenții, salon post-operator. Aparatură avem, însă am mai avea nevoie de un fibroscop, aspiratoare”, a spus medicul Kadar.

Reprezentanții Consiliului Județean spun că investițiile în sănătate reprezintă o prioritate și că acestea vor continua.

inaugurare orl pediatrie

inaugurare orl pediatrie 3jpg

inaugurare orl pediatrie 2

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *