Au început lucrările de modernizare a drumului național DN 29A Cucorăni-Bucecea-Vârfu Câmpului-Siret

asfaltare drum national, stiri, botosani, botosani- bucecea (2)Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a anunțat marți că au început lucrările de modernizare pentru drumul național DN 29A Cucorăni-Bucecea-Vârfu Câmpului-Siret.

Săptămâna trecută a fost dat ordinul de începere pentru turnarea covorului asfaltic pe o lungime de 48 de km, iar termenul de finalizare este de trei luni, în funcție de starea vremii. Investiția este asigurată din fondurile Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. În prima etapă se va reabilita segmentul dintre Curorăni și Vârfu Câmpului, iar în a doua etapă sectorul de la Vârfu-Câmpului până la Siret.

asfaltare drum national, stiri, botosani, botosani- bucecea (2)Județul nostru are nevoie de refacerea rețelei de drumuri, indiferent că vorbim de cele locale, județene sau naționale. Botoșănenii merită să aibă condiții civilizate pentru a se deplasa în interiorul județului sau în alte zone din țară. Ne-am luat angajamentul, toată echipa de la PSD Botoșani ca în acest mandat să refacem infrastructura rutieră de pe plan local. Este principala noastră prioritate și facem tot ce ține de noi pentru a duce la îndeplinire ceea ce am promis”, a declarat Doina Federovici.

asfaltare drum national, stiri, botosani, botosani- bucecea (2)În prezent sunt în derulare procedurile de realizare a investițiilor pentru infrastructura rutieră prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua, cu o valoare de 213 milioane lei pentru 38 de drumuri municipale, orășenești și comunale. De asemenea, sunt prevăzute 87 milioane lei pentru modernizarea a 6 drumuri județene care traversează 11 localități.

sursa: comunicat de presă PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *